Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Füstölt Harcsa Saláta

Füstölt Harcsa Saláta

#Gluténmentes #Ünnepi #Téli #Vendégváró
hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
A mascarponehoz hozzáadjuk a citromlevet és a tormát, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
2
Az almát szeletekre vágjuk.
3
A füstölt harcsafilét darabokra szaggatjuk, majd egy nagy tányérra frisée salátát rakunk, amihez hozzáadjuk az almákat, a főtt céklát és a főtt barna rizst, illetve a felaprított újhagymát. Sózzuk, borsozzuk ízlésünk szerint.
4
A harcsafiléket is a tálra helyezzük, majd a szószt rakjuk rá, ezután egy kevés zsázsával ízesítjük.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

1/2 citromlé
1 db alma
1 fej piros frisée saláta
4 ek főtt barna rizs
só, bors
zsázsa
3 db főtt cékla
150 g mascarpone
1 ek reszelt torma
2 szál újhagyma felaprítva
1 db füstölt szarvasi afrikai harcsa filé
kosárba megrendelem hozzá a halat