Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Harcsarudak fűszeres bundában

Harcsarudak fűszeres bundában

#Téli #Vendégváró #Olajban sült #Nyári
hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
A harcsafilét felszeleteljük, majd megsózzuk.
2
A petrezselyemzöldet apróra vágjuk és a kakukkfűvel együtt hozzászórjuk a zsemlemorzsához.
3
A tojásokat felverjük, majd a húst lisztbe forgatjuk, ezután a tojásba és a zsemlemorzsába.
4
Egy serpenyőben olajat hevítünk és kisütjük a húsokat, sütés közben adjunk hozzá vajat.
5
A burgonyát tetszés szerint ízesítjük majd 200 fokon 30 percig sütjük, ezt követően tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

300 g szarvasi afrikai harcsa filé
kakukkfű
2 db tojás
fűszerpaprika
rozmaring
petrezselyemzöld
4 db sárga héjú krumpli hasábokra vágva és blansírozva
bors
olívaolaj
vaj
kosárba megrendelem hozzá a halat