Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!

Vegyes pástétom csomag

7,900 Ft
-
+

Csomag tartalma

  • Paradicsomos afrikai harcsa pástétom (130g/db) - 8 db
  • Magyaros afrikai harcsa pástétom (130g/db) - 8 db
  • Zöldfűszeres afrikai harcsa pástétom (130g/db) - 8 db
Termékleírás

A vegyes pástétom csomagot Neked találtuk ki, ha nem tudsz választani a 3 íz közül vagy nem akarsz egy teljes kartonnyit rendelni .
Vegyes csomagunk 24 db pástétomot tartalmaz, 8 db-t mindegyik ízből. Azaz 8 db zöldfűszeres, 8 db paradicsomos és 8 db magyaros, melyek egyenként 130g-os pástétomot tartalmaznak.
Legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy akár vacsoráról, halpástétomjaink egy szelet kenyérre kenve teljes értékű, ínycsiklandó fogásként szolgálnak.

Tápérték adatok

Lágy, kémszerűen kenhető, ízletes halpástétom, paradicsomos ízesítésben. Egy finom és tápláló reggeli elengedhetetlen eleme.

Átlagos tápérték adatok 100 g termékben
Energia 336 kcal/1406 kJ
Fehérje 8.3 g
Cukor
0.24 g
Szénhidrát 6.3 g
Zsír
30.4 g
   amelyből:

   telített zsírsavak
4.1 g

1.5 g


Összetevők:
Csontokról mechanikusan lefejtett afrikai harcsa (Clarias gariepinus) halhús) (51 %), víz, növényi olaj, kukoricaliszt, sűrített paradicsom (2,25 %), fűszerkeverék:{tengeri só, fűszerek, hidrolizált fehérjék (kukorica, repce, élesztő), szőlőcukor, cukor, zöldfűszerek, aroma, fűszerkivonatok}, tengeri só. A termék allergént, halat tartalmaz! Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított termék. Nettó tömeg 130g/konzerv.

Lágy, krémszerűen kenhető, ízletes halpástétom, magyaros ízesítésben. Egy finom és tápláló reggeli elengedhetetlen eleme.

Átlagos tápérték adatok 100 g termékben
Energia 334 kcal/1397 kJ
Fehérje 8.8 g
Cukor
0.2 g
Szénhidrát 6.0 g
Zsír
30.4 g
   amelyből:

   telített zsírsavak
4.1 g

1.5 g


Összetevők:
Csontokról mechanikusan lefejtett afrikai harcsa (Clarias gariepinus) halhús) (51 %), víz, növényi olaj, kukoricaliszt, fűszerkeverék:{tengeri só, fűszerek, hidrolizált fehérjék (kukorica, repce, élesztő), szőlőcukor, cukor, zöldfűszerek, aroma, fűszerkivonatok}, tengeri só, chili (0,1%).
A termék allergént,
halat tartalmaz! Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított termék. Nettó tömeg 130g/konzerv.

Lágy, krémszerűen kenhető, ízletes halpástétom, zöldfűszeres ízesítésben. Egy finom és tápláló reggeli elengedhetetlen eleme.

Átlagos tápérték adatok 100 g termékben
Energia 334 kcal/1395 kJ
Fehérje 8.7 g
Cukor
0.24 g
Szénhidrát 5.9 g
Zsír
30.4 g
   amelyből:

   telített zsírsavak
4.1 g

1.5 g


Összetevők:
Csontokról mechanikusan lefejtett afrikai harcsa (Clarias gariepinus) halhús) (51 %), víz, növényi olaj, kukoricaliszt, fűszerkeverék:{tengeri só, fűszerek, hidrolizált fehérjék (kukorica, repce, élesztő), szőlőcukor, cukor, zöldfűszerek, aroma, fűszerkivonatok}, tengeri só.
A termék allergént,
halat tartalmaz! Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított termék. Nettó tömeg 130g/konzerv.

Vásárlóink mondták

Jolika

Mi köszönjük a lehetőséget hogy elhozzátok Nekünk ezeket a finomságoknak valókat! Nagyon szeretjük,mert ebből a gyermekek is ehetnek nyugodtam,nem szálkás egy cseppet sem! :)

Sándor

Bármilyen halételnek kiváló alapanyaga. Tökéletes.?

Ica

Csak ajánlani tudom mindenkinek... Már többször vásároltam a békési piacon...kiváló minőségű FRISS halat a kiszolgálás 1 osztályú...köszönet érte.

Zoltán

Ezek az árak teljesen korrektek, a termékek nagyon finomak. Csak ajánlani lehet, ráadásul az egészségtudatos táplálkozásnak részét is kell képeznie. Szóval kihagyhatatlan. :)

Mária

Évek óta rendszeres vevő vagyok. Finom a hal, kedves a kiszolgálás. ?

Margit

Garantáltan szálka mentes. Sokat készítek a kisunokámnak mióta eheti a halat. Mindig friss jégágyon kínálják a vevőknek.

Konczné

Nagyon köszönöm, minőségi szép árut,külön köszönet a gépkocsi vezetőknek a fárasztó munkájukért! ❤

Mária

Délelőtt megérkezett a hal :) nem csalódtam a minőségben, a pontos, udvarias szállításban.Köszönöm. Máskor is rendelek.

Klára

Nagyon jó választás volt itt rendelni. Gyönyörű filéket kaptam, ma az egyiket el is készítettem. Szuper! Ajánlom másnak is.

Dóri

Köszönöm ma megkaptam a megrendelt halat. Ugyan olyan minősége van a halnak szép és friss, kedvesek voltak és gyorsak!??

Andrea

Gyönyörű halat kaptunk ismét!?? Nagyon köszönjük a kényelmes házhoz szállítást is, és nagy dicséret a korrekt, kedves és udvarias munkatársaiknak!??

Klára

A megrendelt halat megkaptam, nem csalódtam, nagyon szép és köszönöm a pontos házhoz szállítást, csak ajánlani tudom mindenkinek.