Hozzávalók
Harcsaszelet mogyorós chilis kéregben
Az elkészítés menete
01
Egy kis tálba tegyük bele a felaprított mangót, az uborkát, a korianderzöldet, az újhagymát, egy kevés chilit és szójaszószt, majd ½ lime levével bolondítsuk meg. Keverjük össze és a végén öntsünk rá olívaolajat.
02
Törjük össze a földimogyorót, adjunk hozzá chilit és korianderzöldet, majd öntsük ki egy tányérba.
03
A harcsafilét szeleteljük fel, a filéket a felvert tojásba mártsuk, majd a mogyorós chilis korianderzöldes mixünkbe, ezután felhevített olajon süssük ki.
04
A kész filékre halmozzuk rá az elkészített mangós salátát, majd zöld salátalevél ágyon tálaljuk.
05
Jó étvágyat kívánunk!
Harcsaszelet mogyorós chilis kéregben
Hozzávalók
Az elkészítés menete
01
Egy kis tálba tegyük bele a felaprított mangót, az uborkát, a korianderzöldet, az újhagymát, egy kevés chilit és szójaszószt, majd ½ lime levével bolondítsuk meg. Keverjük össze és a végén öntsünk rá olívaolajat.
02
Törjük össze a földimogyorót, adjunk hozzá chilit és korianderzöldet, majd öntsük ki egy tányérba.
03
A harcsafilét szeleteljük fel, a filéket a felvert tojásba mártsuk, majd a mogyorós chilis korianderzöldes mixünkbe, ezután felhevített olajon süssük ki.
04
A kész filékre halmozzuk rá az elkészített mangós salátát, majd zöld salátalevél ágyon tálaljuk.