Bemutatkozunk

A mindenhol hal a szarvasi székhelyű Szarvas-Fish Kft. mintaboltjaként működő mobil halértékesítő autó. A Szarvas-Fish Kft. 30 éve, 1993-ban alakult. Fő profilunk az afrikai harcsa tenyésztés, feldolgozás, valamint forgalmazás.

A zárt rendszerű termelésnek és feldolgozásnak köszönhetően egyenesen tőlünk, a termelőtől jutnak el a fogyasztók asztalára termékeink.

A mindenhol hal mozgó halboltjának célja, hogy azokra a településekre is eljuttassuk a friss halat, illetve a feldolgozott haltermékeinket, ahol eddig az ott lakók nem jutottak hozzá, ezzel is növelve a magyarországi halfogyasztás mértékét.

Első mozgóboltunk 2015. márciusában indult útjára Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyében (Békéscsaba, Orosháza, Szarvas, Kunszentmárton, Mezőberény, Mezőtúr, Szolnok, Hódmezővásárhely és Békés városokban).

Cégünk másik feldolgozó üzeme Tiszacsegén található, innen indítottuk második mozgóboltunkat 2018. szeptemberében. (Hajdúböszörmény, Balmazújváros, Debrecen-Józsa, Tiszaújváros, Hajdúszoboszló, Hajdúnánás városokban)

Jelenleg 5 megye 15 városában árusítanak mozgóboltjaink. Az aktuális menetrendünket a piacok és menetrendek menüpont alatt tesszük közzé.

Saját webáruházunkat 2020 májusában indítottuk el. Cégünk saját logisztikai rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy saját teherautóinkkal szállítsuk a termékeket közvetlenül vásárlóinknak. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy maximális ellenőrzést és hatékonyságot biztosítsunk a szállítások során Az elérhető városok listája a házhozszállítás menüpont alatt található. Házhozszállító autóink jelenleg már 7 megye 33 településére érnek el. A mindenhol hal mozgóbolt 2022-ben elnyerte a prestizsnek számító Business Superbrands díjat.

A mindenhol hal legnagyobb előnye, hogy a hal egyenesen a termelőtől kerül a pultba, biztosítva ezzel, hogy a legfrissebb termék jusson el a fogyasztóhoz.

Afrikai harcsa termékek széles kínálatából, friss, fagyasztott, valamint füstölt termékeinkből választhatnak a vásárlók a mindenhol hal mozgó üzleteiben. Érdeklődőinket és vevőinket szeretnénk ellátni elkészítési javaslatokkal, izgalmas receptekkel. Az újdonságok a mindenhol hal facebook oldalán és feliratkozás után hírlevelünkön is elérhetőek.

Bemutatkozunk

A mindenhol hal a szarvasi székhelyű Szarvas-Fish Kft. mintaboltjaként működő mobil halértékesítő autó. A Szarvas-Fish Kft. több mint 25 éve, 1993-ban alakult. Fő profilunk az afrikai harcsa tenyésztés, feldolgozás, valamint forgalmazás. A zárt rendszerű termelésnek és feldolgozásnak köszönhetően egyenesen tőlünk, a termelőtől jutnak el a fogyasztók asztalára termékeink. A mindenhol hal mozgó halboltjának célja, hogy azokra a településekre is eljuttassuk a friss

30 éve a piacon

9 megye 50 városában

100% magyar

Saját logisztika

Egyenesen a termelőtöl

Háztól házig

Fagyasztott finomságok

Bükkfán füstölt, egyenesen a termelőtől

Friss hal

Fagyasztott finomságok

Bükkfán füstölt, egyenesen a termelőtől

Friss hal