Hozzávalók
Harcsás káposzta
Az elkészítés menete
01
Kockázzuk fel a harcsafilét, majd egy rakjuk egy külön tálba. Adjuk hozzá az olajat, a fokhagymát és a pirospaprikát, sózzuk meg majd keverjük jól össze.
02
A füstölt szalonnát egy lábosban hevítsük fel, ezután nagy részét szedjük ki, majd dinszteljük meg benne a vöröshagymát, majd a fokhagymát.
03
Ezután keverjük hozzá a leöblített savanyú káposztát. Szórjuk meg pirospaprikával, borssal és babérlevéllel. Öntsük fel egy pohár vízzel és sózzuk meg, majd 30 percig főzzük.
04
Ezt követően hozzáadjuk a harcsafiléket, majd további 10 percig főzzük. Tálalás során tejföllel és finomra vágott kaporral érdemes ízesíteni.
05
Jó étvágyat kívánunk!
Harcsás káposzta
Hozzávalók
Az elkészítés menete
01
Kockázzuk fel a harcsafilét, majd egy rakjuk egy külön tálba. Adjuk hozzá az olajat, a fokhagymát és a pirospaprikát, sózzuk meg majd keverjük jól össze.
02
A füstölt szalonnát egy lábosban hevítsük fel, ezután nagy részét szedjük ki, majd dinszteljük meg benne a vöröshagymát, majd a fokhagymát.
03
Ezután keverjük hozzá a leöblített savanyú káposztát. Szórjuk meg pirospaprikával, borssal és babérlevéllel. Öntsük fel egy pohár vízzel és sózzuk meg, majd 30 percig főzzük.
04
Ezt követően hozzáadjuk a harcsafiléket, majd további 10 percig főzzük. Tálalás során tejföllel és finomra vágott kaporral érdemes ízesíteni.