Hozzávalók
Afrikai harcsafilé ázsiai pácban
Az elkészítés menete
01
A lime levét, a halszószt, szójaszószt, szezámolajat, fokhagymát, gyömbért, koriandert, szárított chilit egy tálban összekeverjük.
02
A harcsát nagyobb kockákra vágjuk és beleforgatjuk a pácba. Ezt követően fél órát marináljuk a pácban.
03
A marinalást követően olajat hevítünk egy serpenyőben és a pácolt harcsa falatokat készre pár perc alatt hirtelen készre sütjük.
04
Az ételt párolt rizzsel és gőzölt pak choi-al tálaljuk.
05
Próbáld ki ezt a szuper videóreceptet!
Jó étvágyat kívánunk!
Afrikai harcsafilé ázsiai pácban
Hozzávalók
Az elkészítés menete
01
A lime levét, a halszószt, szójaszószt, szezámolajat, fokhagymát, gyömbért, koriandert, szárított chilit egy tálban összekeverjük.
02
A harcsát nagyobb kockákra vágjuk és beleforgatjuk a pácba. Ezt követően fél órát marináljuk a pácban.
03
A marinalást követően olajat hevítünk egy serpenyőben és a pácolt harcsa falatokat készre pár perc alatt hirtelen készre sütjük.
04
Az ételt párolt rizzsel és gőzölt pak choi-al tálaljuk.
05
Próbáld ki ezt a szuper videóreceptet!