Hozzávalók

Afrikai harcsafilé ázsiai pácban

Nyári Receptvideó

Az elkészítés menete

01

A lime levét, a halszószt, szójaszószt, szezámolajat, fokhagymát, gyömbért, koriandert, szárított chilit egy tálban összekeverjük.

02

A harcsát nagyobb kockákra vágjuk és beleforgatjuk a pácba. Ezt követően fél órát marináljuk a pácban.

03

A marinalást követően olajat hevítünk egy serpenyőben és a pácolt harcsa falatokat készre pár perc alatt hirtelen készre sütjük.

04

Az ételt párolt rizzsel és gőzölt pak choi-al tálaljuk.

05

Próbáld ki ezt a szuper videóreceptet!

Jó étvágyat kívánunk!

Afrikai harcsafilé ázsiai pácban

Nyári
Receptvideó
4 főre

Hozzávalók

Az elkészítés menete

01

A lime levét, a halszószt, szójaszószt, szezámolajat, fokhagymát, gyömbért, koriandert, szárított chilit egy tálban összekeverjük.

02

A harcsát nagyobb kockákra vágjuk és beleforgatjuk a pácba. Ezt követően fél órát marináljuk a pácban.

03

A marinalást követően olajat hevítünk egy serpenyőben és a pácolt harcsa falatokat készre pár perc alatt hirtelen készre sütjük.

04

Az ételt párolt rizzsel és gőzölt pak choi-al tálaljuk.

05

Próbáld ki ezt a szuper videóreceptet!

Jó étvágyat kívánunk!