Hozzávalók
Csicseriborsós harcsaragu
Az elkészítés menete
01
A harcsát nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk.
02
Egy serpenyőben olajat hevítünk, rádobjuk a finomra vágott salottahagymát és a sárgarépát. Ezután hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, a füstölt kolbászt, és a paradicsom konzervet.
03
Fűszerezzük őrölt római köménnyel, majd hozzákeverjük a csicseriborsót is.
04
Ezután a raguba helyezzük a felkockázott harcsafilét, felöntjük zöldség alaplével és 6-8 percig főzzük.
05
Végül hozzáadjuk a zöldbabot, borsozzuk, és megszórjuk friss petrezselyemzölddel.
06
Próbáld ki ezt a szuper videóreceptet!
Jó étvágyat kívánunk!
Csicseriborsós harcsaragu
Hozzávalók
Az elkészítés menete
01
A harcsát nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk.
02
Egy serpenyőben olajat hevítünk, rádobjuk a finomra vágott salottahagymát és a sárgarépát. Ezután hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, a füstölt kolbászt, és a paradicsom konzervet.
03
Fűszerezzük őrölt római köménnyel, majd hozzákeverjük a csicseriborsót is.
04
Ezután a raguba helyezzük a felkockázott harcsafilét, felöntjük zöldség alaplével és 6-8 percig főzzük.
05
Végül hozzáadjuk a zöldbabot, borsozzuk, és megszórjuk friss petrezselyemzölddel.
06
Próbáld ki ezt a szuper videóreceptet!