Hozzávalók

Füstölt harcsafilé sütőtök zselével, rozmaringos burgonyával

Füstölt afrikai harcsa filé csomag (1kg)
Füstölt Őszi Ünnepi

Az elkészítés menete

01

A halszeleteket 15dgk-os szeletekre vágjuk.

02

A sütőtököt félbevágjuk, kimagozzuk és 180-fokos sütőben 40 percig sütjük. Kihűtjük, a húsát átpasszírozzuk hozzáöntjük a fehérbort és a zselatint és felforraljuk. Egy tálcára kiöntjük és hagyjuk kihűlni.

03

A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk és leforrázzuk. Egy serpenyőben vajat hevítünk beletesszük a burgonyát és a rozmaringot és megpirítjuk.

04

A halszeleteket forró serpenyőben hirtelen lepirítjuk. A sütőtök addigra megköt kb. 2cm széles csíkot vágunk belőle rátálaljuk a halszeletet és mellé pedig a pirított burgonyát.

05

Tudtad?

A fenti recepthez is használt, bükkfán füstölt afrikai harcsa filé termékünk 2 csillagot kapott a Great Taste Awards nemzetközileg elismert díjátadóján, 2023-ban.

A zsűri egy kiváló és izgalmas termékként jellemezte a füstölt filénket.

Jó étvágyat kívánunk!

Füstölt harcsafilé sütőtök zselével, rozmaringos burgonyával

Füstölt afrikai harcsa filé csomag (1kg)
Füstölt
Őszi
Ünnepi
4 főre

Hozzávalók

Az elkészítés menete

01

A halszeleteket 15dgk-os szeletekre vágjuk.

02

A sütőtököt félbevágjuk, kimagozzuk és 180-fokos sütőben 40 percig sütjük. Kihűtjük, a húsát átpasszírozzuk hozzáöntjük a fehérbort és a zselatint és felforraljuk. Egy tálcára kiöntjük és hagyjuk kihűlni.

03

A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk és leforrázzuk. Egy serpenyőben vajat hevítünk beletesszük a burgonyát és a rozmaringot és megpirítjuk.

04

A halszeleteket forró serpenyőben hirtelen lepirítjuk. A sütőtök addigra megköt kb. 2cm széles csíkot vágunk belőle rátálaljuk a halszeletet és mellé pedig a pirított burgonyát.

05

Tudtad?

A fenti recepthez is használt, bükkfán füstölt afrikai harcsa filé termékünk 2 csillagot kapott a Great Taste Awards nemzetközileg elismert díjátadóján, 2023-ban.

A zsűri egy kiváló és izgalmas termékként jellemezte a füstölt filénket.

Jó étvágyat kívánunk!