Hozzávalók

Füstölt harcsafilé szilvachutneyval

Füstölt Őszi Ünnepi Vendégváró

Az elkészítés menete

01

A cukrot karamellizáljuk, hozzátesszük a nagyobb cikkekre vágott szilvát és a többi hozzávalót kb. 30-40 percig főzzük majd összeturmixoljuk és hagyjuk kihűlni.

02

A halat felszeleteljük a szilvachutneyval és friss gyümölcsökkel tálaljuk.

03

Tudtad?

A fenti recepthez is használt, bükkfán füstölt afrikai harcsa filé termékünk 2 csillagot kapott a Great Taste Awards nemzetközileg elismert díjátadóján, 2023-ban.

A zsűri egy kiváló és izgalmas termékként jellemezte a füstölt filénket.

Jó étvágyat kívánunk!

Füstölt harcsafilé szilvachutneyval

Füstölt
Őszi
Ünnepi
Vendégváró
2 főre

Hozzávalók

Az elkészítés menete

01

A cukrot karamellizáljuk, hozzátesszük a nagyobb cikkekre vágott szilvát és a többi hozzávalót kb. 30-40 percig főzzük majd összeturmixoljuk és hagyjuk kihűlni.

02

A halat felszeleteljük a szilvachutneyval és friss gyümölcsökkel tálaljuk.

03

Tudtad?

A fenti recepthez is használt, bükkfán füstölt afrikai harcsa filé termékünk 2 csillagot kapott a Great Taste Awards nemzetközileg elismert díjátadóján, 2023-ban.

A zsűri egy kiváló és izgalmas termékként jellemezte a füstölt filénket.

Jó étvágyat kívánunk!