Hozzávalók

Gombás harcsapaprikás

Egytál Receptvideó Ünnepi Vendégváró

Az elkészítés menete

01

Kockázzuk fel a harcsafilét, sózzuk meg tetszés szerint majd szórjunk rá egy kevés lisztet.

02

Kevés olajon süssük meg a harcsafilé kockákat, majd tegyük félre.

03

Egy másik edénybe az apróra kockázott füstölt szalonnát elkezdjük sütni, majd szedjük ki.

04

A zsírban dinszteljük meg az apróra szelt vöröshagymát, majd adjuk hozzá szeletelt vegyes gombát, keverjük jól össze és főzzük 20 percig. Ezután ízesítsük fűszerpaprikával és füstölt paprikával és öntsünk hozzá egy pohár vizet.

05

Adjuk hozzá a harcsafiléket, ismét jól keverjük össze, majd fedő alatt további 10 percig főzzük.

06

Ezután egy kevés levet öntsünk a tejfölhöz, jól keverjük el, majd az egészet öntsük a levesbe, jól keverjük meg, majd tálaljuk.

07

Jó étvágyat kívánunk!

Gombás harcsapaprikás

Egytál
Receptvideó
Ünnepi
Vendégváró
4 főre

Hozzávalók

Az elkészítés menete

01

Kockázzuk fel a harcsafilét, sózzuk meg tetszés szerint majd szórjunk rá egy kevés lisztet.

02

Kevés olajon süssük meg a harcsafilé kockákat, majd tegyük félre.

03

Egy másik edénybe az apróra kockázott füstölt szalonnát elkezdjük sütni, majd szedjük ki.

04

A zsírban dinszteljük meg az apróra szelt vöröshagymát, majd adjuk hozzá szeletelt vegyes gombát, keverjük jól össze és főzzük 20 percig. Ezután ízesítsük fűszerpaprikával és füstölt paprikával és öntsünk hozzá egy pohár vizet.

05

Adjuk hozzá a harcsafiléket, ismét jól keverjük össze, majd fedő alatt további 10 percig főzzük.

06

Ezután egy kevés levet öntsünk a tejfölhöz, jól keverjük el, majd az egészet öntsük a levesbe, jól keverjük meg, majd tálaljuk.

07

Jó étvágyat kívánunk!