Hozzávalók
Harcsaburger
Az elkészítés menete
01
Daraboljuk fel az afrikai harcsafilét, majd turmixgépben aprítsuk tovább. Adjuk hozzá a zsemlemorzsát, a megdinsztelt vöröshagymát, a kapribogyót, a reszelt fokhagymát, a petrezselyemzöldet, aszalt paradicsomot és a tojást. Keverjük össze, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
02
A majonézhez adjuk hozzá a csemegeuborkát, majd egy kevés citromhéjat reszeljünk rá. Ezután jól keverjük össze.
03
Melegítsünk olajat egy serpenyőbe és pirítsuk meg rajta a hamburger bucit.
04
Formázzunk tenyérnyi húspogácsákat, majd forgassuk meg a nagyszemű zsemlemorzsában és süssük meg az olajon.
05
Jó étvágyat kívánunk!
Harcsaburger
Hozzávalók
Az elkészítés menete
01
Daraboljuk fel az afrikai harcsafilét, majd turmixgépben aprítsuk tovább. Adjuk hozzá a zsemlemorzsát, a megdinsztelt vöröshagymát, a kapribogyót, a reszelt fokhagymát, a petrezselyemzöldet, aszalt paradicsomot és a tojást. Keverjük össze, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
02
A majonézhez adjuk hozzá a csemegeuborkát, majd egy kevés citromhéjat reszeljünk rá. Ezután jól keverjük össze.
03
Melegítsünk olajat egy serpenyőbe és pirítsuk meg rajta a hamburger bucit.
04
Formázzunk tenyérnyi húspogácsákat, majd forgassuk meg a nagyszemű zsemlemorzsában és süssük meg az olajon.