Hozzávalók

Harcsás káposzta

Egytál Receptvideó Téli Ünnepi Vendégváró

Az elkészítés menete

01

Kockázzuk fel a harcsafilét, majd egy rakjuk egy külön tálba. Adjuk hozzá az olajat, a fokhagymát és a pirospaprikát, sózzuk meg majd keverjük jól össze.

02

A füstölt szalonnát egy lábosban hevítsük fel, ezután nagy részét szedjük ki, majd dinszteljük meg benne a vöröshagymát, majd a fokhagymát.

03

Ezután keverjük hozzá a leöblített savanyú káposztát. Szórjuk meg pirospaprikával, borssal és babérlevéllel. Öntsük fel egy pohár vízzel és sózzuk meg, majd 30 percig főzzük.

04

Ezt követően hozzáadjuk a harcsafiléket, majd további 10 percig főzzük. Tálalás során tejföllel és finomra vágott kaporral érdemes ízesíteni.

05

Jó étvágyat kívánunk!

Harcsás káposzta

Egytál
Receptvideó
Téli
Ünnepi
Vendégváró
4 főre

Hozzávalók

Az elkészítés menete

01

Kockázzuk fel a harcsafilét, majd egy rakjuk egy külön tálba. Adjuk hozzá az olajat, a fokhagymát és a pirospaprikát, sózzuk meg majd keverjük jól össze.

02

A füstölt szalonnát egy lábosban hevítsük fel, ezután nagy részét szedjük ki, majd dinszteljük meg benne a vöröshagymát, majd a fokhagymát.

03

Ezután keverjük hozzá a leöblített savanyú káposztát. Szórjuk meg pirospaprikával, borssal és babérlevéllel. Öntsük fel egy pohár vízzel és sózzuk meg, majd 30 percig főzzük.

04

Ezt követően hozzáadjuk a harcsafiléket, majd további 10 percig főzzük. Tálalás során tejföllel és finomra vágott kaporral érdemes ízesíteni.

05

Jó étvágyat kívánunk!